25 November 2010

Kerna Kita adalah 'Aku' (Part 3)

pernah sekali aku pergi makan kat kafe yang biasa kami makan... kafe 2 agak femes & brothers suka pergi makan kat situ... tapi, aku x pergi 'berdua', single jer...

sudah makan, semasa on the way nak pergi basuh tangan, ada seorang bro (si A) nie tegur aku:

"eh, ko dah hantar repot chem?", tanya si A...
"dok lagi, mu atar doh ko?", selamba aku tanye balik kat die... (ambik kau, tanya aku sangat)
"belum lagi gk, xstat buat lagi pun", jawab si A.
"bilo nok keno atar?", aku menyoal...
"ari nie...", jawab si A
"owh, nati siap aku g atar lah", dengan yakin nya aku membalas

60saat kemudian, aku kembali ke meja makan... on the way, laju jer tangan aku menaip mesej:



"eh, mu atar doh repot chem?", tanya aku kepada 'aku'
"atar doh xdi, bakpo?"
"saeng mu tanyo aku tadi, aku kato x atar lagi...", ringkas jer aku cerita
"baru jah atar sakni... sapo tanyo?", tanya 'aku'
"x tahu eh, xdan nok tanyo namo... hahaha", aku jawab

p/s: kesian nye kat si A... aku x ambik CHEM1 masa sem tuuu... alahaiii... nasib badan ler kalau 'terkena'...

7 ulasan:

sisIzzati said...

sila smbg cereka ini :)
sem ni ado tukar lagi ko?

srikandi ISLAM said...

post y agak poyo kali ini

fahmi said...

izati: nyo mmaen ko pok2 nie plok, wat lolok ttuka... huh

srikandi: eh2, xdok unsur poyo doe... skdr nk suko2 jah.. (ore kato blako ko kito) hehehe

srikandi ISLAM said...

biaso doh kalu ore ttuka dop
namo lg kembar seiras

berehh

fahmi said...

tahu pun... bagus2

apa dengan falahiah said...

aisshhyyyyyy.......gini dieehhh

fahmi said...

gapo abe dio 2????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...