10 February 2011

Final Sem II (2010/2011)

alhamdulillah...

sudah smpai masa 'brjuang habis2an'...

final exam utk sem II nie...

syukur banyak2 sbb jadual exam xkena dekat2...

'sangat2 jauh' antara keduanya (2 subjek jer kan.. hehehe)

14/02 - English for Academic Purposes (EAP)
22/02 - Chemistry II

TAPI!!!!!

kenapa diriku masih 'kurang rajin' nie (bukan malas yer!!!!)

mgkin krna nie EXAM LAST d uia pj...

mgkinkh aku akn ada short sem utk UNGS...

entah laaa, x dapat dipastikan lg...


aku ingin bantu mereka...



aku nk mereka grad sama2 ngan aku...

xde yg repeat sbjek, xde yg extend tahun...

wlaupun course kami xsama, tapi cita2 kami serupa...

wlaupun hati kami laen2, tapi kami suka makan... (xde kaitan pn)

aku rase bsalah bila ada antara mereka yg 'x lulus' midsem ari 2...

cita2 mereka: "aku nk lulus jer final, xnak repeat"...

aku akn bantu stkat mampu...

"apa guna ada kawan, kalau kwan xboleh bntu kawan yg laen, lebih baek xde kawan"

so, aku ingin belajar & mngajar mereka... (wlaupun aku nie bknnye pndai sgt.. bajet jer lbih kan)

huhuhu


pilihan aku ada:
1) studi bsama mereka stiap kali aku nk studi
2) jgn tido kcuali mata mtk nk tido & trtutup dgn sdiri nya (nie kwn aku gtw)
3) 'studi hingga muak'
4) tido jer bnyak & kurang studi
5) makan bnyak2... erk

"you are what you want to be"
"anta wa ma turiid"
"diri kamu adalah apa yg kamu mahu"

>>>aaaaa....


>>>u can do it!!!

>>>aku & diriku pakat studi...

>>>eh3... gud luck
>>>equation SALAH!!!!!


p/s: xwish gud luck pn xpe jer... tp, klau ad yg wish sgt2 aku hrgai nya... iyahhhh... ganbate fahmi... aku harap aku blaja nie bkn sbb exam jer, bahkan lbih drpd itu...

6 ulasan:

srikandi ISLAM said...

ya..lebih dari itu..
gambate! sek2 stupor doh blako nih..

bereh fok kito

fahmi said...

gapo hok lebih dari itu??!!!

ana xjadi sep stupor lagi... mato pn xjdi mato sharingan lg...

srikandi ISLAM said...

belajar lebih daripada utk exam saje..

studi sapa stupor lah

o'tebeng o' tebeng

fahmi said...

jo lo doh...

belaja buke utk ari nie sajo jah & blaja buke utk dri sdiri jah...

kno pikir utk wi smbngan kpd yg telah brjasa & mmbntuk diri kita...

xlayok nk jd stupor duk sero, xleh nk bnding nge yg di atas...

huhuhu

srikandi ISLAM said...

sero po xajen blaja sapa stupor lagi stakat ni..
last minute sokmo..
sekadar yang termampu jah la..
rilex suda..nyaris fail kot

degree ni lain doh dri tamhidi@matrix

sero nok ssuko weh bilo ado sore ni ata msg ko ambo

" aku tau kito bersaing dlm byk bendo, akademik dll..skrg kne tlg kwn2 yg lain..bla3 "

ambo jwb gini jah
" aku bkn pesaing ko..jangan bimbang..ak nk survive pn xmampu"

fahmi said...

sep biso vs sep biso

ambo xlawe ah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...