02 December 2010

mencipta kenangan

salam sayang kpd sahabat2ku... ari nie, aku masih d kampus PJ... ramai kawan, sahabat & 'saeng' d sisi aku... tapi, ramai kawan yang aku rapat akan sambung ke Gombak nanti, aku plak ke Kuantan... ada 5 bulan lagi (sebab aku ambik short sem)...

"satu masa nanti, aku pasti rindu kpd kamu2 semua", kata seorang sahabat saya (si A)... in fact, kami akan berpisah jgk d akhirnya, tapi biarlah ada sesuatu untuk dijadikan 'reminder' bahawa 'kita' pernah duk sekali...

macam mana kita nak ingat kt seseorang yang akan berpisah dengan kita???!!!! 

  MENCIPTA KENANGAN  
SELASA, 31/11/2010
aku berdua dengan sahabatku pergi jalan2 sekitar KL... hahaha. sampaikan tak ingat untuk balik awal sebab ada 'hal' hinggakan mereka yang lain-lain ternanti-nantikan kami... masuk 'hal' lewat, kena 'iqob!!!
"disebabkan lewat, kamu kena 'iqob makanan & minuman" (mesej dari bos aku)
RESULT: kami bawak pulang 'buah tangan' each, tapi mntak pndpt ramai sahabat lain untuk memilih warna & akhirnya yang majoriti sentiasa menang... hehehe

RABU, 1/12/2010
ari nie pn mencipta kenangan bersama yang tersayang (sahabat)... xboleh bercerita panjang, nanti marah As-Syahid Imam Hassal al-Banna...hahaha... makan malam: mee goreng + telur dadar
hepi bangat sih... dapat tengok kekecewaan MALAYSIA 1-5 INDONESIA pulak... really appreciate ur effort 2 help me releasing my stress...
RESULT: sudah ditop4 kembali ...~~Menjadi Diriku~~... 
p/s: maafkan aku kepada mereka yang mesejnya tak berjawab...huhuhu


.....to be.....

SABTU, 4/12/2010
ada request untuk mencipta kenangan pada tarikh ini... namun, kena tengok macam mana dulu... mungkin boleh, mungkin tidak boleh... akan tetap aku usahakan yer...
p/s: kepada yang mengajak, sila banyakkan berlatih terlebih dahulu... jangan terjun longkang sudaaa... hahaha
 

5 ulasan:

fahmi said...

trima kasih pemboling...

walaupun sy kaloh 2 games, tp xpo lah...

mugo x reti 2 gak...

hahaha

(longkang 4 kali straight)

fairuspeng said...

siapakah yg tersayang tu (sahabat).. tahniah... dah ada yg tersayang..

longkang.. longkang.. malu la skit...
bunyi hebat supo pandai main bowling dah..

srikandi ISLAM said...

nok terer keno blaja 5 steps dulu

fahmi said...

en.fairus: ho laaa... ado blako, secret admirer pn ado... public admirer pn ado... hahaha


miss sI: gapo 5 steps 2??? (tnyo doh nie)

srikandi ISLAM said...

5 steps mcm atlet boling main..

5 langkah sbelum baling bola..

erm gayo sajo xcukup..teknik nk baling bola pun keno betul..

tanyalah pd pakar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...