31 May 2012

Final Exam 1st year 2nd sem...



...salam...
*tetiba nak update, lepas berbulan2... huhuhu


Alangkah 'terbaek' nya jadual final exam kami, geng Pharmacy IIUM 1st year...
entah macam mane disusunnya, exam berderet je...
minggu nie start hari Ahad sampai hari Khamis non-stop action...
perghhh hakk tuiii... rase macam rajin sangat2 minggu nie...
lepas exam, studi pulak... then exam, then studi...
mggu depan plak exam Isnin sampai Khamis, non-stop lagi...
kalau lah setiap sem macam nie, memang bergeliga la wei otak...


sem lepas tak macam nie pun
elok jer jadual nye...
xpe la, u've to adapt to the reality of it...
memang begini 'cara hidup' kami2 semua...
best ke tak best ke, jalani lah dengan bahagia...



fuhh bertahannnn.... sket jer lagi nak abes exam... (yer la tu sket)
esok Organic Chemistry plak...
SN1, SN2, EAS, NAS, structure penicillin, erythromycin, organoborane, chromate formation... bla3...


wahhh bersabar...
mesej from my dad sedikit mgurangkan ketenangan aku....
biasanya my mom yg call @ msg....
bila org yg tak biasa msj kita tetiba msj means that sumtin yg pnting la kan...
fuhhh tenang2... cubaannnn...


UJIAN dari Allah swt akan datang tidak kira situasi kita SENANG @ SUSAH...
namun, sedarlah bahawa ianya untuk MENGUJI kita...
JANGAN pula langkah kita TERBANTUT, teruskan langkahan BERGAYA kita itu...
kelak ujian itu akan BERAKHIR dan kita adalah orang yang BERJAYA...


semoga ketenangan milik kita semua...
hari ini, esok & selamanya....


p/s: i'm sori my fren, can't talk along the journey... don't know what to say... my silence is my choice at that time...(dio nie akan baco phni & komen... huhu..)

6 ulasan:

asyraf bin suhaimi said...

tatkala tubuh dan otak dikejutkan kerana tidak pernah dlm hayat aku study smpai jadi gini..haha

Eff.7 said...

sapo dio? anep ko? haha

All the best exam famii =))

fahmi said...

acap: kita semakin rajin kan3... untung laaa... hahaha sentap!

k.fiona: xdak aih.. bukan anep, hang nie.. kan x psai2 dia trase plak... ol de best k.fiona utk final... huhu

hanifk91 said...

ape sebut2 nma anip ni??? nk kna makan ke???hahaha

fahmi ~ peringatan dari bos besar tu

fahmi said...

go dio gak anih...

Lieyda said...

gudluck weh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...